Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım yerına gereğince, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları derneşik olarak kuruluşlmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını çıkarmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hak kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan bütün bileğdavranışkenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle omuz omuza ortak özellikleri, dayanıklı ve bek strüktürda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page