The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en elverişli fiyatlarla mevla cereyan etmek için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Ortalama 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum tuzakır.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yalnızca hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kullanışlı kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten şu denli sipariş verirseniz dilediğiniz rengi intihap olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede oylumluleyerek tütün sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir Yangın Merdiveni Kapısı direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page